LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS
  • Project CARS

Project CARS

Új

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Nincs készleten
6000 Ft
Menny.:  

A Project CARS a bolygó leghitelesebb, legszebb, legintenzívebb és technikailag legfejlettebb autóversenye.

Az autóversenyek rajongóinak szenvedélyes közössége, valamint valódi versenyzők által vezetett, tesztelt és jóváhagyott fejlesztéssel a Project CARS tökéletesen egyesíti a rajongók igényeit a fejlesztők szakértelmével - elhozva a versenyszimulációk következő generációját.

Hozz létre egy versenyzőt, válassz a különféle motorsportok széles választékából, és kapcsolj nagy sebességre: vedd üldözőbe a számos Történelmi Célt, vívd ki a legrangosabb elismerést, és kerülj a Hírességek Csarnokába. Mérd össze tudásod online a kompetitív teljes versenyhétvégéken, a ranglistán alapuló időmérő kihívásokon, vagy a folyamatosan frissülő közösségi rendezvényeken. Az utóbbi idők versenyjátékait lepipáló pályaválasztékával, forradalmian új, dinamikus napszak és időjárás változásaival, világszínvonalú grafikájával és kezelhetőségével, összetett tuning és pit-stop funkcióival, valamint Oculus Rift és Project Morpheus támogatásával a Project CARS maga mögé utasítja a konkurenciát.

 

Túl a valóságon

Következő generációs grafika, dinamikus környezet, brutális hangzás és autentikus vezetési élmény! Játszható moziszerű 12K Ultra HD felbontásban, az Oculus Rift/Project Morpheus támogatással, vagy bármivel ezek között… A Project CARS túlmutat a valóságon, és páratlan élményt nyújt.

 

Versenyzőktől versenyzőknek

Az autóverseny-rajongók közössége aktívan részt vett a játék megalkotásában: irányította, tesztelte és jóváhagyta a fejleszté-seket. A Project CARS munkáit igazi versenyzők folyamatosan segítették szakértelmükkel és tudásukkal, hogy a végeredmény egy hiteles, lenyűgöző és kellő mélységű játék legyen.

 

A Te utad – egy cél

Az utóbbi idők autóversenyei közül a legtöbb pályával, motorsport és jármű osztállyal, és a közösség által kért funkciókkal (dinamikus napszak és időjárás váltakozás, kiállások, teljes versenyhétvégék…) a Project CARS az autóversenyek rajongóinak elsődleges választása.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2015-05-08
Típus Szimulátor,Verseny
PEGI korhatár PEGI 3+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!