LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition

Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition

Új

Elérhetőség: Raktáron
10000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Menny.:  

Tovább bővül a Tolkien-féle epikus mese!

 A Monolith Productions által készített Middle-earth: Shadow of Mordor főszereplője egy bizonyos Talion nevezetű kósza, akinek a véreskezű pokoli hadúr, Szauron lemészároltatja a családját, majd pedig magával a főhőssel is végez. A történet ugyan a halálunkkal indul, ám ez csak a kezdet! A bosszú szelleme visszahoz minket a két világ között ragadt lidércek sorába, hogy megfizessünk Szauronnak és annak minden alávalójának. A Mordorig tartó utunkat elmesélő, a Hobbit-filmek és A Gyűrűk Ura-mozik között játszódó sztori teljesítése során rájövünk, mi is vezette a bosszú szellemét, mikor feltámasztott minket, majd megismerjük a Gyűrű erejének származását, végül szembenézünk az igazi nemezisünkkel is.

A Middle-earth: Shadow of Mordor a külső nézetes akciójátékok sorát gyarapítja, hatalmas nyitott világgal rendelkezik, melyben teljesen szabadon, tetszés szerint barangolhatunk. Az anyag több nagysikerű és kiváló játékkoncepciójú címből merít ihletet, így gameplay mechanikai elemek egész sora fog visszaköszönni az Assassin’s Creed-szériából, vagy a Batman: Arkham-sorozatból. A fejlesztők nagy újítása a Nemesis System névre keresztelt rendszer, mely a véletlenszerűen generált ellenfeleknek hála biztosítja, hogy két ugyanolyan ellenlábasba nem fogsz belefutni. További érdekessége a rendszernek pedig az emlékezőképesség megléte az ellenfeleknél, mely okosabb és kifinomultabb AI-t biztosít a játéknak.

TERMÉKJELLEMZŐK:

Engedd szabadon a Lidérc erejét– A játékosok a Lidércerőknek parancsolva összehangolhatják a brutális közelharci támadásokat, a kíméletlen lopakodással és az intuitív távolsági harccal.

Uralkodj ellenségeid felett! – Szemléld a világot a Lidércerők segítségével, melyek különböző részleteket fednek fel egyedi ellenségeidről. Gyengeségeik segítik Talion bosszúját: minden egyes ellenség saját, kihasználható személyiséggel, emlékekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, melyekből a játékosok tanulhatnak és manipulálhatják őket.

Alakítsd Mordort a saját akaratod szerint! – A játékosok egymás ellen fordíthatják ellenfeleiket, arra kényszerítve őket, hogy megöljék, terrorizálják, vagy feláldozzák a másikat, illetve kémkedjenek a játékosnak. A Nemesis rendszer használatával és a játékos cselekedeteinek figyelembe vételével minden egyes ellenség, akivel a játék során találkozunk egyedi jellemzőkkel bír, és a történet során akár ősellenségünkké is válhat.

Egy új történet Középföldén – Hobbit és a Gyűrűk Ura trilógiák eseményei közti időben járva a játékosok megismerik a Hatalom Gyűrűinek eredetét, és Mordor legfélelmetesebb harcosává válnak.

Minden egyes öléssel fejlődnek képességeid  Fejleszd készségeidet, képességeidet és fegyvereidet egy rúnákon alapuló fejlődési rendszer segítségével, mely a játékos stratégiáját és egyedi ellenfeleit veszi figyelembe, és válj legendává!

A Middle-earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition az alapjátékon felül tartalmazza az összes korábban megjelent DLC-t.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2015-05-08
Típus Akció
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!