LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Deadpool
  • Deadpool
  • Deadpool
  • Deadpool
  • Deadpool
  • Deadpool

Deadpool

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
10000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
6000 Ft
Menny.:  

A High Moon Studios csapata ezúttal egy olyan szuperhős történetét hozta el a videojátékok világába, melyet korábban még senki nem szállított le a játékosoknak. Megérkezett a Marvel-univerzum leghumorosabb, gyilkos szófordulatokkal operáló karaktere, Deadpool.

A nagyszájú zsoldos katona egy félresikerült orvosi kutatás „végterméke”. Az X Fegyver Program miatt vált azzá, akit ma Deadpool néven ismerünk. Wade Wilsonnál az orvostudomány egy újfajta gyógyíthatatlan daganatot és némi mentális problémát is diagnosztizált, ezért is kereste meg a fentebb említett program tudósait, amelynek során a kutatók reprodukálták Wolverine regeneráló képességét, majd mesterségesen áthelyezték azt Wade-be. Az eljárás hatására azonban a bőre és az arca a felismerhetetlenségig eltorzult. A szuperhős öngyógyító képességének használata mellett látványosan és hatásosan forgatja a különböző gyilkos szerszámokat, melyek hatásfokát ellenlábasai tapasztalják meg a látványos harcok során...

A Deadpool egy igazán mozgalmas, rendkívül akciódús hack'n'slash anyag. A sztori során főszereplőnk több ismert Marvel-hőssel is összeakad: Wolverine, Cable és Domino is feltűnik majd kísérleti alanyunk oldalán egy-egy látványos akció erejéig.

 

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2015-11-20
Típus Akció
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!