LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Overwatch – Origins Edition
  • Overwatch – Origins Edition
  • Overwatch – Origins Edition
  • Overwatch – Origins Edition
  • Overwatch – Origins Edition
  • Overwatch – Origins Edition

Overwatch – Origins Edition

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
8000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
6000 Ft
Menny.:  

A VILÁG HŐSÖKRE VÁR HARCOLJ A JÖVŐÉRT

Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök.

Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch. Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott.

VÁLASSZ EGY HŐST – Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős. JÁTSZD EL A SZEREPED Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet.

CSAPATALAPÚ CÉLOK – Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King’s Row soron keresztül, a csatamező az egész világ. Biztosíts magadnak egy példányt már most az előrendeléssel, és az indulásnál megkapod a Fekete özvegygyártó kinézetet.

TARTALOM:

– 21 hős – 5 hőskinézet: – Fekete gárdista Reyes (Reaper) – Parancsnok Morrison (Soldier: 76) – Nyurga Bastion – Biztonsági főnök Pharah – Légörvény Tracer Overwatch témájú tartalom számos más Blizzard Entertainment játékban: – Heroes of the Storm – Tracer hős – World of Warcraft – Bébi Winston kísérő – StarCraft II portrék – Hearthstone kártyahátlap – Diablo III – Mercy-szárnyak – Letölthető tartalom (Csak az 1. napon)

 

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2016-05-24
Típus FPS
PEGI korhatár PEGI 12+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!