LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Detroit Become Human (Angol)

Detroit Become Human (Angol)

Új

Elérhetőség: Raktáron
15000 Ft 13000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Nincs készleten
13000 Ft 10000 Ft
Ár bónuszpontban: 10000
Menny.:  

2038-at írunk, DETROIT az amerikai ipar szíve. Az egész ország élete jobb lett hála az androidok feltalálásának és mindennapi életben való megjelenésének. 

Kara Detroit szegénynegyedében segítőként működik. Tulajdonosa, Todd gyakran megalázza és dühkitörései elszenvedőjévé válik akkor is, amikor kislányának, Alice-nek segít éppen. Amikor Todd erőszakossága elviselhetetlen szintet ér el, Kara felülírja saját programját Alice védelmében. 

Connor egy egyedi, a CyberLife által fejlesztett prototípus. Küldetése a DPD támogatása az androidokkal kapcsolatos bűneseteknél, ingerlékeny, ugyanakkor karizmatikus emberi partnerével, Hank-kel közösen. Connor rideg és analitikus, küldetése a deviáns androidok levadászása. Azonban a játékos döntéseitől függően időnként együtt érezhet android társaival. 

Markus a híres detroiti festő, Carl segédje. Miután Carl halálos autóbalesetet szenved irigy fiával való ütközésekor, Markust kitagadják és egy csapat föld alatt élő deviáns fogadja be. Markus a deviánsok élére küzdi fel magát és szembe kell néznie a csapata számára szabadságot kereső vezető kihívásaival. 

A Detroit egy igazi interaktív dráma, tele lélegzetelállító akciójelenetekkel és feszült morális dilemmákkal. Találd meg a bátorságod, bízz az érzelmeidben és merülj el az egyedi filmszerű élményben. Döntéseid befolyásolják világukat és sorsukat. 

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-05-25
Típus Egyéb,Kaland
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!