LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
South Park The Fractured But Whole Gold Edition

South Park The Fractured But Whole Gold Edition

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
24000 Ft
Menny.:  
 
 
Letölthető South Park The Stick of Truth teljes játékkal!
 

South Park kicsiny városa körül újra sötét fellegek gyülekeznek. Egy új erő van születőben, hogy szembeszálljon a gonosz erőivel. A szuperhősök új szövetsége a kukabúvárok urának vezetésével készen áll, hogy megtisztítsa South Park társadalmát a szeméttől.

EREDETTÖRTÉNETEK - Minden sztorinak van kezdete. Földönkívüli, mutáns vagy technikai csoda? Hozd létre a saját jelmezed, eredettörténeted és szupererőidet, hogy az a hős legyél, akire a városnak szüksége van.

FEDEZD FEL A SOUTH PARKI ÉJSZAKÁT! - South Park új helyekkel és szereplőkkel bővült az előző epizód óta. Mikor pedig leszáll az este, a város egy egészen új, sokkal sötétebb oldalát ismerheted meg.

MOSÓMEDVE ÉS BARÁTAI EGYESÜLJETEK! - Gyűjtsd össze mind a 13 Mosómedve és Barátai tagot, köztük Mysteriont, az Emberi Papírsárkányt vagy akár magát a hírhedt Mosómedvét!

EGY BOTRÁNYOS SZEREPJÁTÉKOS KALAND - A vadonatúj dinamikus harcrendszer új lehetőségeket biztosít az idő és tér manipulálására a harctéren. Az újragondolt jutalom- és tárgykészítés-rendszer nagyobb szabadságot biztosít hősöd fejlesztésénél.

AZ EGYETLEN IGAZI SOUTH PARK - A várva várt második rész több mint egy egyszerű folytatás. Trey Parker és Matt Stone személye garantálja, hogy minden eddiginél nagyobb, hosszabb és botrányosabb kaland vár rád, amely során mélyebbre hatolhatsz South Park titkaiban, mint valaha.

A csomag tartalma:

– South Park The Fractured but Whole játékszoftver
– szezonbérlet (Season Pass) a jövőben megjelenő digitális tartalmakhoz

 

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Limitált
Megjelenés 2017-10-17
Típus RPG
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!