LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

Új

Elérhetőség: Raktáron
14000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Ár bónuszpontban: 8000
Menny.:  

 

A Middle-earth: Shadow of War keretében a játékosoknak a Ring of Power erejét bevetve kell szembeszállniuk a leghalálosabb ellenfelekkel, köztük Sauronnal és a Nazgulokkal egy monumentális harcban Középföldéért. A nyílt világú akció-kalandjátékban kibővül a díjnyertes Nemesis rendszer. Az első játék robosztus személyre szabása már az egész világra érvényes, ahol a környezetet és a karaktereket a játékos tettei és döntései alakítják, egy személyes, egyedi világot alkotva minden játékos számára.

A Middle-earth: Shadow of Mordor lenyűgöző fogadtatása után rendkívüli mértékben kibővítettük a játék minden elemét, köztük a világot, a történetet, az RPG rendszert, a játékmenet alapjait és természetesen a Nemesis rendszer személyes játékos történeteit” – mondta Michael de Plater, a Monolith Productions Kreatív Alelnöke. „Középfölde rajongóiként megtiszteltetésnek vesszük, hogy életre kelthetjük a valaha volt legbámulatosabb fantasy világot új módon, az új generáción. Már alig várjuk, hogy hallhassuk a játékosok által tapasztalt és megosztott bámulatos történeteket a Middle-earth: Shadow of War keretében."

Az innovatív Nemesis rendszerrel a játékosok egyedi, személyes történeteket alkothatnak az procedurálisan generált ellenfeleken keresztül, amik minden összecsapást megjegyeznek és más-más személyiséggel, erőkkel és gyengeségekkel rendelkeznek. A Middle-earth: Shadow of War továbbfejleszti ezt az innovációt a Followers bevezetésével, amik teljesen új történeteket teremtenek a hűségről, árulásról és bosszúról. A Nemesis rendszer kiterjesztése egy egyedi és személyes világot teremt a Nemesis Erődökön keresztül, amelyek segítségével a játékosok különböző taktikákat bevetve hódíthatják meg a dinamikus várakat, és megalkothatják saját világukat Ork seregükkel.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2017-10-10
Típus Akció,Kaland
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!