LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
The Evil Within 2

The Evil Within 2

Új

Elérhetőség: Raktáron
13000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Ár bónuszpontban: 10000
Menny.:  

 

A zseniális Shinji Mikami és a Tango Gameworks tehetséges csapata jóvoltából a The Evil Within 2 új szintre emeli az elismert sorozatot a pszichológiai izgalmak és a túlélő horror egyedi módon való összeolvasztásával.

Sebastian Castellanos nyomozót irányítod, aki a lehető legmélyebb ponton van. Azonban mikor lehetősége nyílik, hogy megmentse lányát, tétovázás nélkül lép be egy rémálmokkal teli világba, ahol fel kell fedeznie egy valaha idilli városka eredetét, hogy visszahozza gyermekét. Minden sarkon szörnyű fenyegetések lesnek rá, ahogy a világ körülötte kifordul önmagából. Szembenézel a rád váró veszélyekre fegyverekkel és csapdákkal, vagy inkább az árnyak közt lappangva próbálsz meg túlélni?

Sebastian Castellanos nyomozó elveszített mindent - köztük lányát, Lily-t is. Ahhoz, hogy megmentse, össze kell fognia a korábbi élete elvesztéséért felelős, rejtélyes Mobius szervezettel. Sebastian-nak alá kell merülnie egyik förtelmes alkotásuk, a Union világában. Minden sarkon szörnyű fenyegetések lesnek rá és a túléléshez csak megérzéseiben bízhat. Utolsó esélyéhez a megváltásra az egyetlen kiút befelé vezet.

A MEGVÁLTÁS TÖRTÉNETE - Sebastian-nak el kell merülnie a rémálmok forgatagában, hogy visszaszerezze életét és családját.

FEDEZD FEL A FÉLELMETES BIRODALMAT - Járd be olyan messze vagy olyan gyorsan amennyire csak mered ezt a világot, amiben semmi sem az, aminek látszik, így készülj fel alaposan.

VÁLOGASD MEG TÚLÉLÉSI MÓDSZEREID - Támadj az árnyak közül nyílpuskával, fuss az életedért, vagy vesd be lőfegyvereid rendkívül limitált lőszerrel.

NÉZZ SZEMBE SZÖRNYŰSÉGES ELLENFELEIDDEL - Éld túl a találkozást a szadista ellenfelekkel és találkozz karakterekkel, akik a megváltásod felé - vagy épp arról letérítő útra - vezetnek.

ZSIGERI HORROR ÉS FESZÜLTSÉG - Lépj be egy őrült világba tele szorongást kiváltó izgalmakkal és szörnyűségekkel minden sarkon.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2017-10-13
Típus Akció,Horror,Kaland
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!