LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
State of Decay 2

State of Decay 2

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
9000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Ár bónuszpontban: 8000
Menny.:  

 

Amerikai kisváros, mához egy évre. A halottak fel keltek a sírból, a civilizáció elbukott. A zombikat még a hadsereg sem tudja megállítani, és az emberiség a kihalás szélére sodródott. A te feladatod, hogy összegyűjtsd a túlélőket, közösséget építs fel, felfedezd a megmaradt örökséget, és újradefiniáld, mit jelent a túlélés.

A State of Decay 2-ben a bázis nem pusztán a túlélők éjszakai alvóhelye. Ez az a menedék, amely védelmet nyújt a falon túl ólálkodó éhes halottak elől. Ez a parancsnoki állásod, ahol kiterveled a tökéletes zombiölő stratégiákat. Legfőképpen pedig ez a személyes hosszú távú túlélési stratégiáid megjelenése, melyet a számodra ideális létesítményekkel és tökéletesítésekkel szabsz testre. Őrtornyot építesz, vagy kertet ültetsz? Betegszobát vagy műhelyt? Milyen módszert választasz a kis szelet civilizáció kialakítására a kaotikus apokalipszisen belül?

Nyílt világú akció-kaland

A feladatod, hogy felépítsd bázisodat, kifejleszd a szereplőket, és kezeld az erőforrásokat, hogy csoportként túlélhessetek a posztapokaliptikus zombivilágban.

RPG előrehaladás

Fejleszd ki az egyes túlélők készségeit, hogy tökéletesebbek legyenek képességei, és erősödjön a közösség.

Négy játékos együttműködése

Játszhatsz egyedül, vagy csapatot alkothatsz három barátoddal, hogy felfedezd a dinamikus zombikkal, emberi ellenfelekkel és a közösség életben tartásához szükséges értékes felszereléssel teli nyitott világot.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-05-22
Típus Akció,Horror
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!