LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Battlefield 1 Revolution Edition

Battlefield 1 Revolution Edition

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
18000 Ft
Menny.:  

A csomag tartalma:

  • Battlefield 1 játékszoftver
  • letöltőkód az összes korábban megjelent kiegészítőhöz

 

Éld át a totális háború hajnalát a Battlefield™ 1 játékban!

Harcolj végig gigászi ütközeteket változatos helyszíneken, egy ostrom alatt álló francia város szűk sikátoraitól az olasz Alpok nagy erőkkel védett erődítményein át egészen Arábia homokdűnéiig. A tomboló háború világát kalandokkal teli kampány vagy izgalmas, akár 64 játékost felvonultató többszemélyes csaták során ismerheted meg, ahol az elpusztítható környezet is taktikád szolgálatában áll. Harcolj gyalogosként, vagy vezess légi, földi és vízi járműveket, számos tankot vagy motort, kétfedelű repülőgépet és óriási csatahajót. A Battlefield történetének legdinamikusabb csatái várnak!

- Gigászi, 64 fős többszemélyes csaták – szövetkezz barátaiddal, és harcolj az FPS műfaj leglátványosabb többszemélyes ütközeteiben, ahol akár 64 játékos küzd gyalogosként vagy különféle járműveket vezetve, a motoroktól és tankoktól a kétfedelű repülőgépekig és a gigantikus csatahajókig.

- Éld át a totális háború hajnalát – vegyél részt az emberiség történetének legendás ütközeteiben. A háború hatalmas területen tombol, a nagy erőkkel védett Alpoktól Arábia perzselően forró sivatagjáig; földön, vízen és levegőben. Tanúja lehetsz a modern hadviselés megszületésének.

- Megsemmisítő erejű, intuitív pusztítás – az Intuitive Destruction technológiának köszönhetően nincs két egyforma ütközet. Pusztíts el különféle méretű járműveket, dönts le egész épületeket! Az apró faházaktól a masszív kőerődökig minden lerombolható – még a harcmező talaja berobbanhat alattad!

- Háborús történetek a világ minden tájáról – ismerd meg a világháború korát egy kalandokkal teli kampány során, amely számos karakter szemszögéből mutatja be a globális konfliktusok összetett világát. Az első modern háború hatására életük végleg összefonódik.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2016-10-21
Típus FPS
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!