LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Conan Exiles Day 1 Edition

Conan Exiles Day 1 Edition

Új

Elérhetőség: Raktáron
14000 Ft
Menny.:  
Kitaszítottak és száműztek minket a barbár pusztaságra, ahol a gyengék meghalnak, és csak az erősek maradnak életben. Ezen a helyen kell küzdenünk a túlélésért, városok felépítéséért és a világ irányításáért.
 
Utunk ezen a kiterjedt világon keresztül vezet, amely tele van a régi civilizációk romjaival, melyeket megpróbálunk élhetővé tenni, és megpróbáljuk mi magunk irányítani ezt a kitaszított országot. A játék kezdetén üres kézzel indulunk, majd kialakítjuk klánunk örökségeit az egyszerű eszközöktől és fegyverektől kezdve egészen a gigantikus méretű erődökig és egész városokig. Ebben a brutális országban tele bosszúszomjas istenekkel, vérszomjas kannibálokkal, és gonosz szörnyekkel a túlélés többről szól, mint élelem és víz keresése. Fedezzük fel a titokzatos romokat tudás és kincsek keresése közben, de vigyázzunk, mert tudatunkat könnyen károsíthatják e világ sötét erői.
 
- Egy gazdag történelmű világ, ahol fel kell fedeznünk a korábbi civilizációk tudását és titkait.
- Tépjük ki ellenségeink szívét, majd áldozzuk azt fel istenünk oltárán, hogy megszerezhessük annak áldását.
- Győzzük meg a kitaszított országok bűnözőit, és kényszerítsük őket, hogy csatlakozzanak ügyünkhöz, és védelmezzék területeinket.
- Küzdjünk meg ellenségeinkkel, használjunk robbanóanyagot, és megláthatjuk, milyen könnyen válnak porrá ellenségeink erődítményei.
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-05-08
Típus Akció,Kaland
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!