LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Sword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online: Fatal Bullet

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
18000 Ft
Menny.:  
Válj a Gun Gale Online hősévé a SAO sorozat legújabb, Sword Art Online: Fatal Bullet című epizódjában! A Gun Gale Online változatos tájai, valamint egyedi és valósághű környezete leginkább egy sci-fi filmre emlékeztet, számos választható fegyverrel és harcstílussal. Találkozz az eredeti Sword Art Online regények, animék és korábbi játékok karaktereivel, miközben beutazod ezt a hatalmas és lehengerlő világot! Légy te a főhős, küzdj meg ellenfeleiddel új fegyvereket bevetve és alakítsd kedved szerint a játékmenetet új képességekkel!
 
 
- Üdvözlünk a fegyverek világában - A Sword Art Online II világa, a Gun Gale Online látványos és változatos tájai csak arra várnak, hogy felfedezd őket, miközben átéled a sorozat alkotója, Reki Kawahara közreműködésével megírt történet eseményeit.
 
- Lehengerlő Grafika - Járd be a Dimps által fejlesztett játék az Unreal Engine 4 révén rendkívül realisztikus helyszíneit!
 
- Barát vagy ellenség - Nézz szembe brutális ellenfelekkel más játékosok oldalán, vagy küzdj meg más játékosokkal a 4-4 elleni harcokban.
 
- Valósághű fegyverek - Számos egyedülálló és gyönyörűen megtervezett fegyver, valamint egyedi képesség között válogathatsz.
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-02-23
Típus Akció,Kaland,RPG
PEGI korhatár PEGI 12+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!