LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Far Cry 3 Classic Edition

Far Cry 3 Classic Edition

Új

Elérhetőség: Raktáron
9000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Nincs készleten
6000 Ft
Ár bónuszpontban: 6000
Menny.:  
A civilizáció szabályaitól távol, egy törvények nélküli szigeten az erőszak és a szenvedés uralkodik, melyből az egyetlen kiút a drogokon vagy egy fegyvercsövön át vezet. Ezen a helyen, ahol már rég feledésbe merült mi a helyes és helytelen, az erőszak elveit követve kell élned - és túlélned.
 
A Far Cry© 3 Classic Edition első alkalommal hozza el a Rook-szigetet a jelenlegi generációs konzolokra. Fedezd fel a sziget véres titkait és vess be mindent ellenfeleid legyőzésére: improvizálj, fordítsd előnyödre környezeted, valamint járj túl kegyetlen és elvadult lakóinak eszén, hogy megmentsd barátaidat. Óvakodj az őrület szigetének szépségeitől és rejtélyeitől...a szerencsénél sokkal többre lesz szükséged, hogy élve elmenekülj.
 
FELÚJÍTOTT GRAFIKA ÉS JÁTÉKMENET
 
A Far Cry© 3 Classic Edition felújított változata gyönyörűen fut a modern platformokon, így a sorozat rajongói és az új játékosok lélegzetelállító részletességgel élhetik át a Far Cry© 3 kampányát.
 
ISMERD MEG AZ EMLÉKEZETES TÖRTÉNETET ÉS ŐRÜLT KARAKTEREIT
 
Találkozz rendkívül eltérő és realisztikus karakterekkel, köztük a Far Cry sorozat egyik közismert gonosztevőjével - Vaas Montenegro. Merülj el egy mély és magával ragadó történetben, ahol a morálok kérdésesek és minden remény elveszett!
 
VÁGJ VISSZA EBBEN AZ AKCIÓDÚS LÖVÖLDÖZŐS CÍMBEN
 
Lendülj akcióba és vesd be fegyverek és robbanószerek egész arzenálját, iktasd ki közeli ellenfeleidet megbízható késeddel, vagy vadászd le gyanútlan áldozataidat a távolból mesterlövész puskáddal!
 
A FELFEDEZÉS ÉS VESZÉLYEK SZIGETE
 
Járj be egy szigetet, mely legalább olyan gyönyörű, mint amennyire változatos: a hegyektől a mocsaras legelőkön át a homokos tengerpartig. Küzdd át magad a sziget városain, templomain, folyómenti kikötőin és sok más helyszínen!
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-06-26
Típus FPS
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!