LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Hitman 2 (2018)

Hitman 2 (2018)

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
17000 Ft 16000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
12000 Ft
Ár bónuszpontban: 12000
Menny.:  
 
Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől. Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.
 
Az egész világ a fegyvered
Kizárólag a HITMAN keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet – lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.
 
Az eddigi legjobb HITMAN élmény
A HITMAN tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt – a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMAN 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.
 
A bérgyilkosok világa
A HITMAN nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.
 
Több mód a játékra
A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-11-13
Típus Akció,Kaland
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!