LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Starlink: Battle for Atlas Starter Pack

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
23000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
15000 Ft
Ár bónuszpontban: 15000
Menny.:  
A Starlink: Battle for Atlas keretében hősies csillagközi pilóták csapatát vezetve kell felszabadítanod az Atlas csillagrendszert a Forgotten Legion seregeitől. Az innovatív moduláris játékok segítségével a játékosok megépíthetik saját egyedi űrhajójukat, melyet bármikor átalakíthatnak, hogy túljussanak a hatalmas nyílt világ kihívásain.
 
FEDEZZ FEL EGY ÉLETTEL TELI CSILLAGRENDSZERT - Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait. Lépj szövetségre az Atlas frakcióival és verjétek vissza együtt a csillagrendszer elfoglalásán munkálkodó Forgotten Legion seregeit.
 
ÉPÍTSD MEG ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE ÁLMAID ŰRHAJÓJÁT - Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez.
 
FEJLESZD ŰRHAJÓDAT SZEREPJÁTÉK MECHANIKÁKKAL - Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.
 
KOOPERATÍV ŰRKALAND - Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően. Kombináljátok fegyvereitek erejét és mentsétek meg együtt az Atlas csillagrendszert.
 
A STAR FOX CSAPAT IS CSATLAKOZIK A HARCHOZ NINTENDO SWITCH-EN - Játssz a legendás Fox McCloud karakterével, lézerágyúkkal felszerelt ikonikus Arwing hajóját vezetve, és teljesíts exkluzív küldetéseket néhány ismerős Star Fox szereplő oldalán.
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-10-16
Típus Akció,Kaland
PEGI korhatár PEGI 7+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!