LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Tales of Vesperia: Definitive Edition

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Új

Elérhetőség: Raktáron
14000 Ft
Menny.:  
A hatalomért folytatott harc egy ősi technológiától – blastia -, valamint az azt uraló Birodalomtól függő civilizációban veszi kezdetét. Két külön utakat járó barát sorsa egybefonódik egy mindenki létezését fenyegető, epikus kalandban. A Tales of Vesperia 10. évfordulója alkalmából visszatér a ‘Tales of’ sorozat egyik legkedveltebb epizódja feljavított megjelenéssel, valamint Japánon kívül sosem látott karakterekkel, eseményekkel és kosztümökkel.
 
Visszatér a közkedvelt epizód!
 
Egy fiatal hős igazságért folytatott küzdelme, ami rabul ejtette a Tales rajongók szívét, most feljavított megjelenéssel tér vissza!
 
Minden egyetlen kiadásban!
Merülj el a Tales of Vesperia történetében kurrens konzolokra igazított grafikával, lenyűgöző zenékkel, izgalmas minijátékokkal, főellenfelekkel és korábban sosem látott kosztümök gyűjteményével a Definitive Edition kiadásban.
 
A csapat erősebb, mint valaha!
Yuri egy izgalmas kalandra indul a nemes hölgy Estelle, a saját guildje után kutató Karol, a különc tudós Rita, a fesztelen íjász Raven, a rejtélyes sárkány Judith, és a pipázó kutya Repede oldalán…akikhez két további játszható karakter is csatlakozik!
• Patty Fleur a kincs, kaland és elvesztett emlékei után kutató eleven és kemény fiatal kalózlány.
• Flynn Scifo, Yuri legjobb barátja és egyben Birodalmi Lovag is csatlakozik a kis csapat utazásához.
 
Harcolj ösztönből!
Állítsd össze csapatod kedvenceidből és élvezd az izgalmas, valós idejű küzdelmeket pusztító Mystic Artes és más technikáidat bevetve!
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2019-01-11
Típus Kaland,RPG
PEGI korhatár PEGI 12+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!