LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour

The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
12500 Ft
Menny.:  
Megvan benned, ami a FedExCup megnyeréséhez kell a PGA TOUR sorozatán? Versengj a vadonatúj, hivatalos licenc alapján készült PGA TOUR karriermódban. Játssz olyan híres pályákon, mint a TPC Boston, a TPC Sawgrass és mások. Mutasd be tudásodat olyan PGA TOUR-eseményeken, mint a Shriners Hospitals for Children Open, a John Deere Classic és a Waste Management Phoenix Open. Küzdj meg karrierriválisokkal az idény során egy plusz kihívásért és a jutalom ígéretéért.
 
The Golf Club 2019 TM Featuring PGA Tour a PGA TOUR bajnoksággal a jelentős sikereket arató Golfklub 2 folytatása rengeteg új és továbbfejlesztett tartalommal, illetve funkcióval; átszerkesztett karriermóddal; valamint szponzorokkal, akik kihívást intéznek hozzád és célokat adnak meg, melyek elérésével jutalmakra nyílik esélyed a licencelt Under Armour márkától. Fejlettebb karakterszerkesztő, új és még jobb online és szóló társaságok, új játékmódok, köztük a Skins és az ALT-SHOT, no meg sok minden egyéb!
 
PGA TOUR Career
Fedezd fel az új és hivatalos licenccel készült PGA TOUR karriermódot, benne a Q-School, a Web﮳com Tour, a PGA TOUR és a FedExCup Playoffs mérkőzéseivel.
 
Online többszemélyes mód
Versengj online barátaiddal vagy a világgal a Match Play, Alt-Shot, Skins és egyéb módokban.
 
Online társaságok
Hozz létre online társaságot, vagy csatlakozz egyhez egyéni bajnokságokon fizetőeszközökért és a ranglisták meghódításáért.
 
Pályatervező
Alakíts ki, építs és ossz meg saját pályákat online, vagy játssz mások műveivel.
Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2018-11-16
Típus Sport
PEGI korhatár PEGI 3+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!