LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division

Új

Elérhetőség: Raktáron
8000 Ft
Menny.:  

Használt

Elérhetőség: Raktáron
6000 Ft
Ár bónuszpontban: 6000
Menny.:  

A küldetésed akkor kezdődik, amikor mindennek vége.

Pusztító járvány söpör végig New York városán, és a létfontosságú alapszolgáltatások sorra leállnak. Pár étel és víz nélkül eltöltött nap elég ahhoz, hogy az összeomló társadalmi rend helyét a káosz vegye át. Ekkor lép akcióba a Division névre hallgató szupertitkos, független ügynökökből álló csoport. A Division ügynökei látszólag normális életet éltek közöttünk, de képesek önállóan, irányítás nélkül működni, ha minden más módszer kudarcot vall. A társadalom megmentéséért munkálkodó specialisták egy elképesztő összeesküvés kellős közepén találják magukat, és nem csupán egy ember által készített vírussal kell szembenézniük, de a mögötte állók által jelentett, egyre fokozódó fenyegetéssel is.        

- FOGLALD VISSZA NEW YORKOT! - Kalandozz egy dinamikus nyílt világú környezetben, ami kifejezetten a kooperatív játékmódra van kihegyezve és ahol a felfedezés és a fejlődés alapvető követelmény. Feladatod a többi ügynökkel együttműködve helyreállítani a rendet és megkeresni a vírus forrását.

- EGY ÉLETHŰ VILÁG - Lépj be egy olyan világba ahol az időjárás és a napszak mind befolyásolják a játékélményed. Hasznosítsd a környezeted adta lehetőségeket, hogy előnyhöz juthass az ellenfeleiddel szemben. Használd a gázmaszkod, ami megvéd a fertőzéstől és fejleszd, hogy beléphess a legfertőzöttebb területekre is.

- A VESZÉLYES VÁROS - New Yorkot ellenséges csoportok hada lepte el, akik a kaotikus helyzetet megpróbálják a saját javukra fordítani. A városban csordákba verődött orgyilkosok vadásszák a gyengébbeket, és még nem is ők a legrosszabbak…a Tisztogatók lángszóróval akarnak elpusztítani mindent, ami él és mozog, így meggátolva a vírus továbbterjedését, sőt ott vannak még az elvetemült Rikers fegyencek, akik semmit és senkit nem kímélve akarják megkaparintani a város irányítását.

- A LEGFEJLETTEBB TECHNIKA - Karaktered felszereléseit és képességeit a végletekig testre szabhatod, hogy összhangba kerülj a csapattársaiddal és növeld az esélyeiteket a harcban. A Fürkész akna megkeresi az ellenségeidet és felrobban, az Automata torony a leghatékonyabb figyelemelterelő, a Pulzus megmutatja az ellenfeleid hollétét így nyújtva fontos taktikai támaszt.

- A SÖTÉT ZÓNA -Lépj be a Sötét Zónába, ami egy fallal körülvett, karantén alatt álló terület, és ahol a legértékesebb felszerelések maradtak hátra, amikor a katonaság evakuálta a lakosságot. Alkoss csapatot a többi játékossal, hogy értékes felszerelésekhez juss, vagy támadd meg őket és lopd el tőlük az általuk megszerzett zsákmányt.

Figyelem!

A játék folyamatos internetkapcsolatot igényel!

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2016-03-08
Típus Akció,Lövöldözős
PEGI korhatár PEGI 18+
PEGI
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!