LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II
  • AVerMedia Game Capture HD II

AVerMedia Game Capture HD II

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
40000 Ft
Menny.:  

Az AVerMedia Technologies, Inc., mely közismert név a digitális multimédia technológiában, létrehozta a Game Capture HD II-t, egy különálló dobozt  a konzoljátékok szerelmesi részére, hogy felvehessék, kommentálják, szerkesszék és megosszák játékaikat. A Game Capture HD II az AVerMedia híres Game Capture HD-jének utódja. Miközben az egyszerű és intuitív felhasználói felület megmaradt, több olyan tulajdonsággal lett ellátva az eszköz, melyek segítenek a játékosoknak a személyre szabott felvételek készítésében.

 

Kompatibilis az Új Generációs konzolokkal

Az előző generációjából kifejlődve, a Game Capture HD II továbbra is képes komponens jelet fogadni, miközben HDMI csatlakozással is el lett látva videó bemenet és jel keresztülvezetés céljából. Támogatja az elterjedt játék platformokat, úgymint a PlayStation 3, Wii U, Xbox 360 és a megjelenő Xbox One. A maximálisan támogatott játékkép felbontás 1080p@60, amit a legtöbb újgenerációs konzol játék igényel a futtatásához. A kompatibilitás nem lehet probléma!

 

Egyedi Videók Felvétele, Szerkesztése és Megosztása

A Game Capture HD II lehetővé teszi a “felvétel szüneteltetés”-t, amivel a felhasználók megállhatnak és visszatérhetnek, amikor csak úgy döntenek, hogy néhány jelenetet ki akarnak hagyni. Azoknak, akik egyedi videókat akarnak készíteni, az eszköz lehetőséget kínál vízjel és kommentár hozzá adására, hogy a videó még autentikusabb legyen. A Game Capture HD II hálózati csatlakozóval lett ellátva, így alakítva azt egy „all-in-one” megoldássá az induló YouTube csatornák számára. A beépített videó szerkesztővel és feltöltővel a fájl átnevezés, a többszörös videó klipvágás és a YouTube megosztás is elvégezhető közvetlenül a játék szobában, PC használata nélkül. Ez minden bizonnyal magasabb szintre emeli a játék megosztást.

 

2013 Red Dot Award-Nyertes App “GameMate”

A GameMate az emberek régóta fennálló problémáját oldja meg, amikor játék menetet vesznek fel. Egyszerűen párosítani kell a Game Capture HD II-vel és a felhasználó okostelefonját átalakítja monitorrá a felvétel státusz ellenőrzéséhez, fájl kezelővé és egy kiegészítő távirányítóvá. A GameMate megkímél az állandó oda-vissza státusz és tároló hely ellenőrzéstől, nincs több figyelem elterelés játék közben. Ez az innovatív alkalmazás nem csak egy kiegészítője a Game Capture HD II-nek, de Red Dot Communication Design Award 2013 díjat is nyert a cégnek. A Game Mate mostantól elérhető az iOS App Store-ban; Android verzió is rövidesen érkezik.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2013
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!