LiveZilla Live Chat Software
ABC keresés
Xbox One Wireless Controller + Play Charge Kit

Xbox One Wireless Controller + Play Charge Kit

Új

Elérhetőség: Nincs készleten
21000 Ft
Menny.:  

Minden eddiginél több akció vár az Xbox One vezeték nélküli kontrollernek köszönhetően! Az új impulzusravaszok rezgő visszajelzést biztosítanak, így minden lökést és ütközést a bőrödön érezhetsz. Az átalakított karok és a vadonatúj I-választó nagyobb pontosságot tesznek lehetővé. Az új kontroller ráadásul minden eddiginél kényelmesebben a tenyeredbe simul. Ez a 40 technológiai újítást tartalmazó kontroller nemes egyszerűséggel a legjobb, amit az Xbox valaha készített.

 

Jellemzők:

A legnagyszerűbb gamepad – most még jobb

Az Xbox One vezeték nélküli kontroller több mint 40 újítással rendelkezik a díjnyertes Xbox 360 vezeték nélküli kontrollerhez képest.

Még teljesebb élmény

Az akció minden mozzanatát érzed az új impulzusravasszal. A ravaszok új rezgőmotorjai pontos visszajelzést adnak ujjhegyeidnek, így minden fegyver, lökés és ütközés sokkal realisztikusabban kel életre.*

Az új, nagy sebességű adatkapcsolattal rendelkező bővítőport tisztább hangátvitelt biztosít a beszélgetéshez, ha kompatibilis fejhallgatóval használod.**

Pontosabb

Áttervezett, seprő és irányzott mozdulatokra rendkívül jól reagáló I-választó.

A karok fejlesztései jobb foghatóságot és nagyobb pontosságot eredményeznek.

A ravaszokat és ütközőket gyorsabban elérhetővé tettük.

Kényelmesebb

 

A markolatok és kontúrok többféle kézmérethez is kényelmesen illenek. 

 

 

Élvezd a megszakítások nélküli akciót az Xbox One játék közbeni töltőkészlet jóvoltából! Töltsd újra az akkumulátorodat játék közben vagy utána, akár az Xbox készenléti állapotában is! A hosszan tartó, újratölthető akku teljesen feltöltődik kevesebb mint 4 óra alatt. Búcsút mondhatsz az egyszer használatos elemeknek, többé nem kell őket a játék közepén cserélni.

Jellemzők:

- Tölt, miközben játszol, és amikor a konzol készenléti módban van.

- Teljesen feltöltődik kevesebb mint 4 óra alatt*.

Termék információk
Játékcsere Igen
Kiadás Normál
Megjelenés 2013 Q4
Gamecity Corner - Minden jog fenntartva!